De goedkoopste energieleveranciers in Nederland
Sinds het vrijgeven van de markt in 2004, telt Nederland meer dan 23 energieleveranciers. Hierdoor mogen consumenten zelf kiezen bij welke energieleverancier zij hun stroom en gas afnemen. Voor 2004 werd dit per regio vastgelegd door de overheid. Doordat je tussen zoveel energieleveranciers kunt kiezen, snapt Consumind dat het niet gemakkelijk is om de goedkoopste te vinden. Je moet namelijk alle tarieven, voorwaarden en overige kosten van al deze energieleveranciers naast elkaar zetten. Consumind heeft daarom iets speciaals voor je ontwikkelt om dit een stuk gemakkelijker te maken.
Al 800.000 huishoudens gingen je voor
Om een juiste keuze te kunnen maken tussen de energieleveranciers in Nederland, heeft Consumind een speciale energievergelijker ontwikkelt. Al meer dan 800.000 huishoudens hebben gebruik gemaakt van de energievergelijker om de juiste energieleverancier te kunnen kiezen. De gemiddelde besparing per huishouden was gemiddeld 300 euro per jaar! Alleen door het vergelijken van meer dan 23 energieleveranciers in Nederland.
Goedkoopste niet altijd de beste
Voordat je gaat vergelijken moet je er rekening mee houden dat de goedkoopste energieleverancier niet altijd de beste keuze is. Je moet namelijk naast de prijs ook kijken naar de voorwaarden en kwaliteit van de service. Een energieleverancier kan nog zulke lage tarieven hebben, kan het voorkomen dat de voorwaarden van het contract niet juist zijn en dit later problemen kan opleveren. Ook kan de service van de energieleverancier aan de wensen overlaten. Veel goedkopere energieleveranciers hebben geen klantenservice waardoor je eventuele problemen of vragen zelf moet uitzoeken en oplossen. Dit wil je natuurlijk niet.
De keuze maken tussen energieleveranciers
Om de juiste keuze te kunnen maken, voer je je gegevens in op de website van Consumind. De energievergelijker gaat dan voor je aan de slag om alle tarieven voor je op een rijtje te zetten. Zodra de energievergelijker klaar is, zie je de energieleveranciers die het beste bij jouw situatie passen. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken. Mocht je een voordelige energieleverancier hebben gevonden? Dan kun je direct overstappen door gebruik te maken van de overstapservice van Consumind. Alles wordt dan voor je geregeld en een eventuele overstapboete die je ontvangt van je oude energieleverancier, wordt aan je terugbetaald. Start vandaag nog met het verlagen van je energiekosten door gebruik te maken van Consumind.